WIN TICKETS FOR COSTES SAMPLE SALE + SHOPPING MONEY

samplesale2

GIVEAWAY / WIN SAMPLE SALE TICKETS

Do you have plans for next weekend – March 4 & 5? This giveaway is specially for all the Dutchies that will be in Amsterdam and are in a shopping mood!

NL: Zoals jullie waarschijnlijk al is opgevallen ben ik een ware fan van Costes. De collecties zijn seizoen na seizoen mijn favoriet en veel van mijn looks bevat wel minimaal een Costes item. Na 2,5 jaar nadat de eerste Costes winkel is geopend vonden ze het wel eens tijd voor een Sample Sale zodat je dan ene gewilde jurkje of jasje nog kunt bemachtigen. Ik heb zelf sowieso ook al een paar items op het oog en hopelijk kan ik deze vinden op de 4e of 5e maart. De sample sale vindt plaats bij in The Warehouse van Wicked Grounds – Direct langs de A10, met genoeg parkeerplekken en op 10 minuten loopafstand van tram en bus. Ook zin om helemaal los te gaan tijdens deze sale?

In samenwerking met Costes mag ik 2 x 2 toegangskaartjes weggeven inclusief extra €10 korting op je aankopen. De prijzen liggen tussen de €5 en €30 dus ik weet zeker dat je zult slagen.

HOW TO WIN?

Laat onder in de reactie weten dat je meedoet met deze actie + emailadres!
That’s it! Will I see you there?

Lees hier meer over de sample sale. Wil je jezelf verzekeren van een toegangskaartje? Koop hier jouw ticket voor €5, ínclusief €10 shoptegoed! Deze winactie is geldig voor iedereen woonachtig in Nederland & Belgie en met de mogelijkheid op eigen vervoer af te reizen naar Amsterdam. Deze winactie duurt tot week 9 + winnaars krijgen zsm bericht.